+40757250724 / WhatsApp
office@viocars.ro

Verifica preturile! Despre noi Flota Transferuri Contact

Compania Viocars Rental se afla pe piata auto, din zona de nord a Moldovei, din anul 2011 avand ca obiect de activitate principal inchirierea de autoturisme. Sediul principal al firmei este in Iasi, iar compania noastra ofera servicii de inchiriere/rentacar in Iasi (aeroport si judet), Bacau (aeroport si judet), Suceava (aeroport si judet) precum si in alte orase si aeroporturi din tara la cererea clientilor.Ideea infiintarii societatii a plecat de la dorinta noastra de a oferi un serviciu de calitate in acest domeniu, serviciu corelat cu produsul (autoturismul) pus la dispozitia clientilor.

Confruntati adesea cu situatia de a inchiria un autoturism si fiind la curent din postura de client cu ceea ce ofera piata de rentacar din Iasi, Bacau si Suceava dar si in general, compania, prin angajatii sai si flota de masini de care dispune, doreste sa ofere calitate, seriozitate, promptitudine si autoturisme adaptate nevoii clientilor. Strategia de resurse umane a companiei este de a asigura o forta de munca instruita si motivata care sa contribuie, prin continua imbunatatire a performantelor individuale si de echipa, la atingerea obiectivelor afacerii. In principiu, politica de rentacar a firme se axeaza pe urmatoarele directii:

• cresterea nivelului de competenta profesionala, orientata catre client
• flota de masini adaptata nevoilor clientilor nostri
• promtitudine, seriozitate, disponibilitate
• preturi la vedere, fara taxe sau comisioane ascunese.

Doresti sa inchiriezi o masina la Aeroportul Bacau, Aeroportul Iasi sau Aeroportul Suceava si sa beneficiezi de servicii de calitate si fara taxe suplimentare nu trebuie decat sa-ti alegi o masina de pe site-ul nostru, competezi formularul si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un agent rent a car.