Viocars - transfer Iasi oras - aeroport

Daca ai nevoie de un transfer facut intr-un mod profesional in zona orasului Iasi poti sa ne contactezi prin completarea formularului si noi iti vom trimite o oferta cat mai repede posibil.

Transferurile sunt facute cu masini noi si cu soferi manierati care vor face deplasarea dvs cat mai placuta. Masinile folosite pentru transferuri sunt noi, curate si foarte confortabile

Daca esti un client corporate si doresti semnarea unui contract te rugam sa completezi formularul si noi iti vom trmite o oferta personalizata cate te va avantaja in mod sigur si iti va face desfasurarea activitatii comapnaiei tale cat mai eficient. Nu are rost sa investesti in masini si soferi cand ai acest serviciu disponibil la costuri mici si de o calitate ireprosabila.

Transferuri - lista preturi:

  • Transfer Iasi oras - aeroport Iasi: 15 Eur
  • Transfer Iasi - Bacau: 50 Eur
  • Transfer Iasi - Suceava: 50 Eur
  • Transfer Iasi - Bucuresti: 175 Eur
  • Transfer Iasi - Botosani: 40 Eur

Toate costurile (masina, sofer, carburant) sunt incluse. Sunt acceptate rezervarile facute cu cel putin o zi inantea transferului.

Doresti sa faci un tur al Bucovinei, sa vizitezi Barajul Bicaz - Lacul Rosu, sau esti interesat de manastirile sin zona Nemat-Suceava, nu trebuie decat sa ne scrii si iti vom face o oferta pentru un sejur de neuitat in aceasta zona a tarii.

Contacteaza-ne!


Rezervari pe WhatsApp la numarul de telefon +40754312802
Inchiriaza o masina la numarul de telefon +40754312802